»
»

Zoek in 127 vacatures voor Big Data specialisten

Twitter   Twitter

Big Data vacatures bij Achmea

Data Consultant Centraal Beheer  - Achmea

Apeldoorn - Als Data Consultant Centraal Beheer maak je zowel periodieke als eenmalige analyses over de commerciële performance van de Business Line Financiële Diensten.

WO Meewerk- of afstudeerstagiair pricing analyse  - Achmea

Apeldoorn - Je komt te werken op de afdeling Product- en Portfoliomanagement voor Schade Particulieren, in het team Pricing en Analyse. Dit team is verantwoordelijk voor de commerciële prijsstelling van al onze schadeverzekeringen voor particulieren, en voor het monitoren van onze portefeuilles op rendement en in- en uitstroom.

Pricing consultant  - Achmea

Apeldoorn - Als Pricing consultant werk je in een scrumteam aan het ontwikkelen van een dynamische prijsstelling op basis van inzichten in prijselasticiteit, klantgedrag, concurrentie en klantwaarde en ontwikkel je modellen hiervoor.

SAS Platform Beheerder  - Achmea

Apeldoorn - Is SAS jouw specialisme en wil je je daarin verder ontwikkelen? Streef je naar een stabiele omgeving voor je klanten, en wil je de vrijheid hebben om dit met state-of-the-art tooling te kunnen doen? Dan ben je hier welkom.

HBO/WO Afstudeerstagiair pionieren in Data Science  - Achmea

Apeldoorn - Heb je ideeën voor bepaalde complexe of out-of-the box analyses? Meld je bij ons met je voorstel! Dan kijken wij samen hoe we tot een mooie afstudeeropdracht kunnen komen.

Young Talent Data Analytics & Actuariaat  - Achmea

Apeldoorn, Tilburg - Als Young Talent Data Analytics & Actuariaat bouw jij ons klantwaardemodel verder uit en ga je aan de slag om ons bindingsmodel te herijken. Een duurzame binding met onze klanten staat centraal. Je ondersteunt de organisatie om de modellen toe te passen.

SAP BI Specialist (Marketing/CRM)  - Achmea

Apeldoorn - Als SAP BI Specialist ontferm je je over de inrichting van het CRM van Centraal Beheer. Je draagt zorg voor het vertalen van de wensen van de gebruikers naar oplossingen.

Hbo meewerkstagiair verantwoord beleggen engagement  - Achmea

Zeist - Als meewerkstagiair verantwoord beleggen engagement ga je meewerken aan de voorbereiding van engagementstrategieën. Je helpt (voor)onderzoek te doen voor gesprekken met internationale bedrijven waarin wij beleggen.

Ervaren Data Science Platform Beheerder (Hadoop)  - Achmea

Apeldoorn - Vernieuwen. Samen. Met de business vooruitkijken. Hortonworks. Hadoop. Inrichten en onderhouden dat het mogelijk blijft. Wil je daar je tanden in zetten en minder ervaren beheerders op sleeptouw nemen? Kom dan vernieuwen bij Achmea.

Data consultant zorg  - Achmea

Leusden - Als data consultant ontwikkel je tools en analyses ter ondersteuning van de strategie, het zorginkoopbeleid en de feitelijke zorginkoop van de gehandicaptenzorg, de verpleging en verzorging en de GGZ (Wet Langdurige zorg).

SQL specialist  - Achmea

Apeldoorn - Samen met de data scientist operationaliseer je algoritmes in de bedrijfsprocessen. Je vindt het leuk dat de datawereld voortdurend aan verandering onderhevig is en volgt deze ontwikkelingen graag.

Data Marketeer  - Achmea

Leeuwarden - Als Data marketeer bij De Friesland Zorgverzekeraar (DFZ) verzamel en herken je trends in klantgedrag uit in- en externe (online) data, zoals de website, klantonderzoek, CRM en DMP.

HBO Afstudeerstagiair BI Dashboards  - Achmea

Apeldoorn - Je komt terecht in de Agile Release Train BI Particulieren. We werken primair voor de merken Centraal Beheer, Interpolis en FBTO. Het team werkt volgens Agile/Scrum principes dat datawarehouse voorzieningen en rapportages realiseert.

HBO Afstudeerstagiair BI Dashboardtooling  - Achmea

Apeldoorn - Je komt terecht in de Agile Release Train BI Particulieren. We werken primair voor de merken Centraal Beheer, Interpolis en FBTO. Het team werkt volgens Agile/Scrum principes dat datawarehouse voorzieningen en rapportages realiseert.

HBO/WO afstudeerstagiair: naar een data driven organisatie met Data Ops  - Achmea

Leeuwarden - Deze stage is een onderzoek naar Data Ops: Wat is Data Ops? Hoe kan Data Ops waarde bieden voor Achmea Debiteurenmanagement?

Junior data scientist pricing  - Achmea

Apeldoorn - Als junior data scientist pricing werk je in een scrumteam aan het ontwikkelen van een dynamische prijsstelling op basis van inzichten in prijselasticiteit, klantgedrag, concurrentie en klantwaarde en ontwikkel je modellen hiervoor.

Stafmedewerker Hypotheken  - Achmea

Amsterdam - Als stafmedewerker Hypotheken speel je een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de business unit Hypotheken. Je doet onderzoek naar de markt van woninghypotheken en analyseert de bestaande portefeuille woninghypotheken.

WO meewerkstagiair data analyse  - Achmea

Leusden - Tijdens deze stage analyseer je signalen over mogelijk onrechtmatig gedeclareerde schade van zorgaanbieders. Je verwerkt de inzichten uit deze analyse in presentatievorm zodat een multidisciplinair team (een expertteam) een besluit kan nemen of er een risico bestaat.

Ervaren BI Developer  - Achmea

Zeist - Als BI Developer wil je je verder ontwikkelen binnen het Business Datawarehouse vakgebied. Een bijdrage leveren aan het succesvol implementeren van het Business Datawarehouse voor Achmea Bank.

Ervaren SAP BI Specialist (Data Services/DS/BODS) Marketing Intelligence & Datalogistiek  - Achmea

Tilburg - Als SAP Data Services specialist kom je te werken in een ervaren SAP BI team binnen Datalogistiek. Je bent verantwoordelijk voor het juist aanleveren van alle Interpolis dataproducten aan grote klanten, intern en extern, op dagelijkse basis middels SAP DS.

BI ontwikkelaar  - Achmea

Leusden - Als BI ontwikkelaar professionaliseer jij het datagebruik binnen Zilveren Kruis. Samen met collega’s ontwikkel en implementeer je data-driven oplossingen.

Data Engineer  - Achmea

Apeldoorn - Als Data Engineer help je mee onze data-ambities te realiseren. Je prepareert en verrijkt de data, zodat de collega’s in je team deze optimaal kunnen gebruiken voor hun analyses.

Carrière als Big Data specialist

Onze (digitale) wereld is steeds meer data gedreven. Door verschillende databronnen te combineren en gebruik te maken van slimme algoritmen, kunnen voorheen onzichtbare verbanden worden blootgelegd, waarbij het niet alleen draait om data volume, maar ook om een specifieke manier van denken. De vraag naar Big data specialisten is groot en zal verder toenemen.

logo careerguide.nl

Careerguide

Bigdatavacature.nl is onderdeel van CareerGuide. CareerGuide beheert diverse specifieke, doelgroepgerichte vacaturebanken binnen de financiële dienstverlening en de financiële vakspecialismen. Wij richten ons op het zo compleet en informatief mogelijk presenteren van vacatures en de daarbij behorende organisaties.

Meer informatie via 036 - 7440 136 of via email: contact@careerguide.nl

Nienke Smit
Nienke Smit
E-mail
06-41454957

Linkedin   Twitter
Pieter Lammers
Pieter Lammers
E-mail
06-41454956

Linkedin   Twitter